U kunt op onze farm terecht voor o.a. een meet en greet, een picknick of een wandeling. Maar ook voor een kinderfeestje, een familiefeest of een vrijgezellenparty bent u bij ons op het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op indien u andere wensen heeft dan de opties die hier worden aangegeven.

 

Ondanks dat de alpaca's hele schone dieren zijn, ze doen hun behoeften op een vaste plek, is het raadzaam om niet in uw allerbeste kleding en schoeisel te komen.

De dieren zijn erg tam, maar het blijven toch dieren met een vlucht-instinct, daarom is het wel belangrijk dat er enige rust heerst bij de bezoekers en dat de alpaca's rustig benaderd worden. Dus kleine kinderen moeten niet gaan rondrennen tussen de dieren. Alpaca's zijn erg nieuwsgierig en zullen uit zichzelf naar u toe komen. Maar de keuze ligt dus altijd bij de dieren!

Honden zijn bij ons niet toegestaan, eigen consumpties mogen niet worden genuttigd en wij vragen begrip van de rokers onder de bezoekers dat roken niet is toegestaan, noch in de wei en de stal bij de dieren, noch op het erf ivm brandgevaar.

Annuleren kan tot 48 uur van tevoren, anders zijn wij genoodzaakt om de hele kosten in rekening te brengen.