Wij verzorgen kinderfeestjes op onze alpacafarm. Bent u op zoek naar een originele locatie voor een kinderfeestje? Dan bent u hier op de juiste plek!

We starten met ranja en wat lekkers. Dan gaan we een alpacatekening kleuren en versieren met echte alpacawol. Daarna wordt er wat over de dieren verteld. De kinderen leren nu meer over dit mooie dier en kunnen al hun vragen stellen. Aansluitend gaan we naar de dieren en mogen de alpaca’s uit hun hand eten en mogen ze worden geaaid. Ondertussen kunnen er volop foto’s gemaakt worden tussen de alpaca’s.  Als de kinderen dat leuk vinden wordt er een quiz uitgedeeld, waarbij de kennis van de kinderen over de alpaca op de proef wordt gesteld. Er wordt indien gewenst afgesloten met friet en een snack. Kortom, alle ingrediënten om van je verjaardagsfeestje een unieke ervaring te maken waarbij de kinderen lekker binnen en buiten bezig zijn. Dit programma is mogelijk vanaf 5 jaar, onder begeleiding van minimaal 1 volwassene per 5 kinderen.

De kosten zijn vanaf € 15,00 per kind met een minimum van 6 kinderen en een maximum van 12.

Alpaca’s zijn hele lieve en vriendelijke dieren. De kinderen krijgen uitleg over hoe ze de dieren het beste kunnen benaderen. Alpaca’s kunnen echter incidenteel spugen of schoppen. Betreden van de weides is daarom altijd onder begeleiding, maar ook op eigen risico.

Klik hier om het contactformulier in te vullen als u wilt reserveren of meer informatie wenst over de mogelijkheden voor een alpaca kinderfeestje.