Wij verzorgen kinderfeestjes op onze alpacafarm. Dus bent u op zoek naar een originele locatie voor een kinderfeestje? Dan bent u hier op de juiste plek!

We starten natuurlijk bij de alpaca's. Hier leren de kinderen meer over dit mooie dier en kunnen ze al hun vragen stellen. Ook mogen de alpaca’s uit hun hand eten en ze mogen worden geaaid. Ondertussen kunnen er volop foto’s gemaakt worden tussen de alpaca’s. Daarna krijgen ze ranja met wat lekkers. Aansluitend kunnen ze een alpacatekening versieren met echte alpacawol. Dan wordt er een quiz uitgedeeld, waarbij de kennis van de kinderen over de alpaca op de proef wordt gesteld. Er wordt indien gewenst afgesloten met friet en een snack. Kortom, alle ingrediënten om van je verjaardagsfeestje een unieke ervaring te maken waarbij de kinderen lekker binnen en buiten bezig zijn. Dit programma is mogelijk vanaf 5 jaar, onder begeleiding van minimaal 1 volwassene per 4 kinderen.

 

De tijdsbesteding van het kinderfeestje is circa 2,5 uur.  De kosten zijn vanaf € 15,00 per kind met een minimum van 6 kinderen en een maximum van 12.

Alpaca’s zijn hele lieve en vriendelijke dieren. De kinderen krijgen uitleg over hoe ze de dieren het beste kunnen benaderen. Alpaca’s kunnen echter incidenteel spugen of schoppen. Betreden van de weides is daarom altijd onder begeleiding, maar ook op eigen risico.

Klik hier om het contactformulier in te vullen als u wilt reserveren of meer informatie wenst over de mogelijkheden voor een alpaca kinderfeestje.