Ondanks dat de alpaca's hele schone dieren zijn, ze doen hun behoeften op een vaste plek, is het raadzaam om niet in uw allerbeste kleding en schoeisel te komen.

De dieren zijn erg tam, maar het blijven toch dieren met een vlucht-instinct, daarom is het wel belangrijk dat er enige rust heerst bij de bezoekers en dat de alpaca's rustig benaderd worden. Dus kleine kinderen moeten niet gaan rondrennen tussen de dieren. Alpaca's zijn erg nieuwsgierig en zullen uit zichzelf naar u toe komen. Maar de keuze ligt dus altijd bij de dieren!

Honden zijn bij ons niet toegestaan, eigen consumpties mogen niet worden genuttigd en wij vragen begrip van de rokers onder de bezoekers dat roken niet is toegestaan, noch in de wei en de stal bij de dieren, noch op het erf ivm brandgevaar.

Het is voor ieders veiligheid belangrijk dat de aanwijzingen van onze medewerk(st)ers worden opgevolgd.

Het niet opvolgen van deze aanwijzigingen kan er toe leiden dat we ons genoodzaakt zien de betreffende gast/deelnemer uit te sluiten van de activiteit.

Indien dit gebeurt worden de volledige kosten van de activiteit nog steeds in rekening gebracht.

Alpacafarm In de Puthof hanteert annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een reservering plaatst voor een kinderfeestje ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 2 weken voor het kinderfeestje krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering tot 1 week voor het kinderfeestje krijg je 50% retour.
  • Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.